retour

Edebex is op zoek naar een PHP-ontwikkelaar

PHP developper

Heb je een goede kennis van PHP-ontwikkeling, bij voorkeur met Symfony? Kom bij ons werken!

Het Edebex-avontuur

Edebex is de pionier en de speerpunt van de Belgische FinTech! De start-up werd in januari 2013 opgericht door vier ervaren ondernemers en biedt grote en kleine bedrijven de mogelijkheid om openstaande facturen online te verkopen of te kopen. Vandaag wordt er elke maand meer dan vier miljoen euro uitgewisseld op het snelgroeiende platform!

Onze marktplaats dankt haar succes uitsluitend aan haar kwaliteit en betrouwbaarheid. Met het oog op onze groei zullen we onze applicatie nog versterken met diverse functionaliteiten.

Om dat te realiseren, zoekt ons IT-team een stagiair die zijn PHP-vaardigheden will ontwikkelen.

Een start-up omgeving

Edebex is ervan overtuigd dat daden belangrijker zijn dan woorden. Je wordt dus onmiddellijk opgenomen in ons IT-team, dat werkt volgens de principes van de Agile-methodologie. Je wordt omkaderd door de teamleider en verscheidene ervaren ontwikkelaars.

Onze stack bestaat uit PHP, met een Symfony 2-framework en een MySQL-database. De kwaliteit van de ontwikkeling is zeer belangrijk voor ons, want we willen een geavanceerde technologische applicatie aanbieden.

Edebex biedt je een innovatieve en boeiende werkomgeving op mensenmaat waarin iedereen een cruciale rol speelt in het succes en de ontwikkeling van het bedrijf en zijn oplossing!

Jouw functie

Als  PHP developer werk je mee aan het ontwerp en het onderhoud van ons web platform.

Je werkt nauw samen met de productverantwoordelijke en de operationele en marketingteams om de gebruikerservaring te verbeteren (identificatie van problemen en implementatie van oplossingen) en het platform te onderhouden (eenheidstesten, installatie van geautomatiseerde testen, UI/UX-ontwerpen enz.).

Je profiel 

Je hebt een master- of bacheloropleiding IT.

Je hebt een goede kennis van PHP-ontwikkeling, bij voorkeur met Symfony.

Kennis van webtechnologie (HTML, CSS, JavaScript), evenals relationele databases en de ontwikkeling van webservices zijn eveneens een pluspunt.