retour

Word jij onze nieuwe stagiair(e) voor digital marketing?

Photo de groupe - Edebex

Word jij onze nieuwe stagiair(e) voor digital marketing?

Ben je student en volg je een opleiding in marketing, communicatie of management? Dan is een stage bij een dynamische start-up in volle bloei vast iets voor jou!

Het Edebex-avontuur

Edebex is een Belgische start-up die de markt van de bedrijfsfinanciering op zijn kop zet met een online marktplatform voor de verkoop van facturen. Via ons platform kunnen bedrijven die liquide geld nodig hebben, hun facturen binnen gemiddeld 72 uur verkopen aan andere ondernemingen die op zoek zijn naar een interessante belegging.

Iedere maand zien we een sterke stijging in het volume aan facturen die op ons platform worden verhandeld. Bovendien zijn we momenteel ook internationaal aan het uitbreiden, waarbij we nu in de eerste plaats mikken op de Nederlandse, de Franse en de Portugese markt.

Een toffe start-up omgeving

Bij Edebex zijn we ervan overtuigd dat daden meer zeggen dan woorden. Je wordt dan ook meteen ingezet als kerndeel van het marketingteam. Je krijgt begeleiding door specialisten in het team en verscheidene externe marketingexperts.

Wij zijn heel actief op het vlak van digital marketing, met een sterke nadruk op content marketing en inbound marketing.

Edebex heeft zijn kantoor in Brussel en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, tram en metro). De werksfeer bij Edebex is innovatief en boeiend maar ook menselijk, waarin iedereen een cruciale rol speelt in het succes van de onderneming en haar oplossing.

Jouw rol

Als marketingstagiair werk je actief mee aan de ontwikkeling van de marketinginitiatieven binnen de onderneming. Je speelt een rol in verschillende functies van de digitale marketing en krijgt echt verantwoordelijkheid in de volgende domeinen:

• Beheer van digitale campagnes
• Creatie van content (advertenties, blogposts, nieuwsbrief, infopagina, whitepaper, inhoud van de website …)
• Beheer van de sociale netwerken
• Concurrentiestudies
• Rapportage en analyse

Je werkt nauw samen met het marketingteam en met andere afdelingen om de klantenervaring te verbeteren en nieuwe klanten aan te trekken. Je kunt zelfstandig werken en werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten.

Je profiel

Je bent student met een opleiding marketing, communicatie, management of een andere opleiding aan een handelsschool.

Je bent een gepassioneerde digital native en hebt een bijzondere affiniteit met marketing en digitale communicatie (kennis van search marketing, SEA & SEO, inbound marketing, e-mailing, lead generation, analytics, landing pages, Zapier enz. zijn troeven).

Je hebt zin om bij te leren en te werken in een dynamisch en informeel kader.

Je bent nauwgezet, autonoom en creatief en je neemt graag initiatief.

Je spreek vloeiend Nederlands of Frans en hebt een goede kennis van het Engels.

Een kennis van de economische en financiële sector is een troef.

Edebex biedt jou

  • Een uitdagende stage in een bloeiende startup
  • De kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat je groei en ontwikkeling stimuleert
  • Een vlakke hiërarchie en open communicatie
  • Een heel goede werksfeer in een aangenaam kader

 

Minimumduur: 3 maanden

 

Hopelijk tot gauw!